Skab glæde – Giv en smuk og personlig sanghilsen med Linda Andrews

400,00 kr.

Vi står midt i en Corona pandemi hvor flere og flere bliver ensomme og savner et kram og smil, og det her er min måde at prøve at hjælpe til med at få sangen ind i hjemmene og på arbejdspladsen i håb om at folk bliver glade og føler sig værdsat ❤️  OBS….Prisen er et særligt og tidsbegrænset tilbud i denne svære tid, så skynd dig og book din hilsen nu.
Vi aftaler sammen hvilken sang + hilsen der være i videoen.
Linda sørger for at det bliver personligt og autentisk, og ikke mindst smukt. Sange som Amazing Grace, Lean on me, You’ve got a friend, Stand by me, Hallelujah osv. kan være med til at gøre dagen helt særlig; og husk en personlig optagelse med en sanghilsen holder meget længere en blomster. Oplagt som særlig gave til et familiemedlem eller én man ønsker at glæde med sin sang. Nedenfor er en kort sammenklippet video af en hilsen.

Linda Andrews har levet af sin sangstemme igennem mere end 20 år! Linda Andrews har udgivet 7 soloalbums, solgt dobbeltplatin og skriver, indspiller og udgiver sin egen musik, og har sit eget pladeselskab. Linda Andrews har lavet en del tv igennem årene så som Til middag hos, Danmark har talent, Aftenshowet, Go´morgen Danmark, Melodi Grand Prix samt vundet X-Factor. Linda Andrews har ledet 9 forskellige gospelkor storkøbenhavn og leder pt. et 100 mands gospelkor i Stavnsholtkirken i Farum. Linda Andrews har suppleret sin viden om sang og sangteknik på det verdensanerkendte Complete Vocal Institute fra 2006-2008

Kategori:
Scroll to Top