Nyt julealbum

Så er der et nyt julealbum på vej fra sangerinden, sangskriveren, tidligere X-Factor og dobbelt platinvinder Linda Andrews.

Albummet har fået titlen “Merry Christmas” og indeholder 7 juleklassikere så som ”Angels we have heard on high”, I´m dreaming of a white christmas” og ”Oh Holy Night” samt 2 af Lindas egne julenumre ”Now it is Christmas” og ”Let me sing of Christmas”.

Linda har allieret sig med nogle af de bedste musikere i danmark til indspilningen og albummet er indspillet, mixet og mastereret af Boe Larsen i det legendariske MillFactory, tidligere Werner Studio på Nørrebro.

Musikerne på albummet er bl.a. guitaristen Søren Reiff der har spillet sammen med selveste Chaka Chan, David Sanborn, Mike Stern, Level42, Robert Palmer, Randy Crawford, Tower of Power, Michael Brecker mfl. Trommeslager Mikkel Villingshøj der bl.a. til dagligt spiller med succes bandet Suspekt, Klamfyr, Marwan og Jooks. Pianist og vibrafonist Kristof Jan Jasik og bassist Andreas Hatholt. Alle korarrangementer har Linda lavet sammen med Claus Christensen som er gospeldirigent og har boet en årrække I New York. Genren på julealbummet har soul, gospel og jazz referancer.

Om albummet siger Linda:

“Julen betyder utrolig meget for mig og særligt i disse usikre tider må vi holde fast i alt det gode! For mig handler julen om fred, håb og kærlighed og det har brug for nu! Igennem hele min barndom har jeg været med til at synge de skønneste julesange i kirken og julen er den tid på året som samler os og hvor vi kan nyde den gode julemad, julegaverne og ikke mindst tid med vores kære. Det her julealbum indeholder alt det jeg synes et julealbum bør indeholde og jeg håber at mit julealbum kan være på afspilleren eller playlisten mange jul fremover”. – Linda Andrews

”Merry Christmas” er Linda Andrews´ 5 soloalbum og den 24. nov. drager Linda på juleturné på 4. År med Anders Blichfeldt hvor 21 julekoncerter er på plakaten.

Credits:

Artist: Linda Andrews

Albumtitel: Merry Christmas

Sangtitler:

  1. Angels we have heard on high – Trad.
  2. I’m dreaming of a white christmas – Irving Berlin
  3. God rest ye merry gentlemen – Trad.
  4. Oh Holy Night – Adolphe Adam
  5. Now it is christmas – Linda Andrews
  6. The Christmas Song – Bob Wells/Mel Tormé
  7. Let me sing of christmas – Linda Andrews
  8. Have yourself a merry little christmas – Hugh Martin/Ralph

Blane

  1. When you wish upon a star – Leigh Harline/NedWashington

Produced and arranged by Linda Andrews and Kristof Jasik

Recorded, mixed and mastered by Boe Larsen at Millfactory

Keyboards and strings by Kristof Jasik

Bass by Andreas Hatholt

Guitars by Søren Reiff

Drums and percussion by Mikkel Villingshøj

Backing arrangements and vocals by Claus Christensen and

Linda Andrews;

except backing arrangement and vocals on “When you wish

upon a star” by

Claus Christensen.

Additional backingvocals on “Now It Is Christmas” and “Let Me

Sing Of Christmas” by Celeste Michelle Holmberg and Raciel

Torres

All lead vocals are recorded at Millfactory by Boe Larsen

Styling by Thomas Bickham

Photo by Mads Stahlschmidt

Floral decoration by Annette Von Einem

Layout by Claus Christensen

Scroll to Top