SOULMISSION – a gospel experience

Med Linda Andrews, Marcel Gbekle, Jasmin Gabay og James Sampson.

De fire fantastiske soul og gospel sangere, som du nok hver især også kender fra TV programmer som f.eks X-Factor, Dansk Melodi Grand Prix, Stjerne for en aften er gået sammen om at lave en helt særlig koncertoplevelse.

De fire fortolker nogle af den nyere musikhistories største hits med stemmer fulde af passion, indlevelse og spiritualitet, så de alle får et twist af den soul og gospel, der passer så forrygende godt til kirkens rum – og ikke mindst til de fires stemmer.

Linda, Marcel, Jasmin og James har rødder i vidt forskellige baggrunde – både hvad angår det personlige og det musikalske. Men de forenes i fælles kærlighed til gospel og soul – og den glødende kraft og inderlighed, man her kan finde ind til både som sanger og lytter – både som solist og som del af et kor.

Sangene bliver et soulfyldt og spirituelt udvalg af kendte kunstnere som Bob Dylan, Beyonce, Adele, Bruno Mars og Katy Perry. Og gospel klassikerne vil uden tvivl give dig lyst til at synge med.

Fire stærke solister – fire stærke stemmer – står nu sammen for første gang. Det kommer der uden tvivl en helt unik oplevelse ud af, og vi er helt sikre på at du vil forlade koncerten opløftet, glad og med et dejligt smil på læben.

Biletter kan købes HER

Scroll to Top