Soulmission – Eksklusiv Tv Koncert

30. jan. 2020 kl. 18:15 – 20:00. Sted: DK 4 Studio, Rådmandsgade 55, 2200 København
Eksklusiv tv koncert i Studio 55 med Linda Andrews, Marcel Gbekle, Jasmin Gabay og James Sampson.

De fire fantastiske soul og gospel sangere, som du nok hver især også kender fra TV programmer som f.eks X-Factor, Dansk Melodi Grand Prix, Stjerne for en aften er gået sammen om at lave en helt særlig koncertoplevelse under konceptet “Soulmission – A Gospel Experience”. De fire fantastiske solister fortolker nogle af den nyere musikhistories største soul/pop/gospel hits med et twist af soul og gospel.

Linda, Marcel, Jasmin og James har rødder i vidt forskellige baggrunde – både hvad angår det personlige og det musikalske. Men de forenes i fælles kærlighed til gospel og soul – og den glødende kraft og inderlighed, man her kan finde ind til både som sanger og lytter – både som solist og som del af et kor.

Sangene bliver et soulfyldt og spirituelt udvalg af kendte kunstnere som bl.a. Bob Dylan, John Mayor, Beyonce, Adele, Leonard Cohen m.m. og ikke mindst så vil gospel klassikerne uden tvivl give dig lyst til at synge med.

Fire stærke solister – fire stærke stemmer – står nu sammen for første gang.

Tv koncerten har meget begræset antal pladser og vil derfor blive en enestående koncert oplevelse.
NB. Der sælges IKKE billetter i døren! Køb biletter her: 

Kl. 18.15: Dørene åbner (Baren er åben)

Kl. 18.45: Dørene lukker

Kl. 19.00 – 20.00: Koncert/TV-optagelse.

Køb biletter her:https://billetto.dk/e/soulmission-eksklusiv-tv-koncert-billetter-403169

Scroll to Top