Koncert i Norge 9. november 2019

Linda holder konsert i Sliperiet Kulturværksted, Larvik, Norge

den. 9. november kl. 22.00

BAND: Keys: Thorbjørn Kvamme. Guitar: Bjørn Vidar Solli. Bass: Bo Dundic Berg, Trommer: Raciel Torres

– se plakat forneden: 

Pressemeddelse for koncerten i Larvik:

Færoyernes største gospel, soul og fusion sangerinne og Dansk X Factor-Vinner Linda Andrews gjester Kulturnatten i Larvik d. 9 nov.

Den færøyske sangerinne Linda Andrews mestrer mange sjanger og selvom om rot og hjerte hører hjemme på Færøerne, synger den sublime sangerinde klipperne vekk – uanset  sjanger, språk og land og d. 9 november får nordmennene  fornøyelsen, når Linda Andrews optreder til Kulturnatten i Larvik.

Det hele begynte  i den lokale kirke hjemme på Færøerne hvor Linda er vokst opp med gospelmusik og musikken af norske Arnold Børud og Tvers. Da hun var 21 år tok hun sjansen og flyttet til København og senere vant hun den danske utgave af  det populære talentshow The X Factor. 

Linda har utgitt fire soloalbums, et julealbum med Malmø Symfoniorkester og solgt dobbeltplatin! Den færøyske sangerinne med den store stemme har slået sit navn fast på både den færøske og den danske musikscene. Nu gjelder det Norge, hvor den færørske sangerinde gæster Kulturnatten i Larvik d. 9. november.

Til konserten i Larvik vil der være lidt af hvert fra sangerindens bagkatalog. Der vil være sange på det færoyske modersmål og sange fra hendes 4 albums inkl. det seneste livealbum ’Live at Studio 55’ som utkom i marts i år der både smaker af pop, soul, funk og jazz. Alt sammen bundet sammen af Linda’ stærke, nordiske lyd.

” Min stemme er mit instrument og min måte at kommunisere mine følelser på, og jeg elsker at uttrykke mig igjennem mange forskellige genrer” siger Linda, som er ved at lægge sidste hånd på repertoiret til koncerten, hvortil hun har håndplukket et par af Norges allerbedste musikere til konserten. 

Konserten er kl. 22:00 i Sliperiet Kulturverksted i Larvik. Konserten er gratis.

Bandet består af Thorbjørn Kvamme (NO) Keys, Bjørn Vidar Solli (NO), Bo Dundic(NO) Bas og Raciel Torres (CUBA/NO) Trommer. 
Kulturnatt Larvik afholdes i år for 15. gang og er en Larviks største kulturbegivenheder. 

FAKTA OM LINDA ANDREWS
Født og opvokset i Thorshavn på Færøerne
Vant den danske udgave af X Factor i 2009

Har solgt dobbeltplatin med singlen ”Det Bedste Til Sidst” i 2009.

Albums:   

”Revelation” 2008, (L.A. Entertainment)                                                                                           

”Into The Light” 2009,

“Tænder et lys” 2010, (L.A. Entertainment)

Singles Collection 2014, (L.A. Entertainment)                                                                                                                

”Linda Andrews” 2017, (L.A. Entertainment)                                                                                                                

”Live at Studio 55” 2019 (L.A. Entertainment)                                                                                                                                                                                                                       

www.lindaandrews.dk
www.facebook.com/Misslindaandrews

Læs mere om Kulturnatt Larvik her:
www.facebook.com/kulturnatt.larvik

Scroll to Top