5 dages sangrejse fra 26-30. sep. i år til den utrolige smukke by Altea i Spanien hvor du får sangcoaching HVER dag!

Kære sanger! 

Forlæng sommeren og kom med på en fantastisk sangrejse til Altea i Spanien. 

Sammen med sangerinden, vocalcoach og dirigenten Linda Andrews har du nu mulighed for at komme på en 5 dages sangrejse d. 26-30 sep i år til den utrolige smukke by Altea i Spanien, hvor du får sangcoaching HVER dag. 

Du kommer til at bo på et super dejligt hotel hvor der er alle faciliteter, fuld pension inkl. vin til maden og fri bar og vi bliver hentet fra og til lufthavnen i Alicante.  Udover stemmetræning bliver der også mulighed for at tage på 3 forskellige udflugter. Hotellet ligger 15 min. fra stranden og det er IKKE et turist trafik sted. Det bliver en oplevelse for ånd, sjæl og stemme. Der er underholdning hver aften, samt at der bliver mulighed for at synge og optræde i den smukke kirke i byen, samt optræden på hotellet.  

Turen bliver kun gennemført hvis der er min 12 sangere. Der er plads til 16 deltagere. Alle får mulighed for at arbejde med en sang efter eget valg og der bliver også mulighed for at synge og optræde. Vi kommer til at arbejde med vejrtrækning, støtte, nervøsitet, performance og hvad den enkelte sanger nu kan have brug for at arbejde med. 

Det du får i prisen er:  4 nætter på Albir Garden Resort – Transport fra og til lufthavnen i Alicante – fuld pension: som er morgenmad, frokost og aftensmad inkl. vin til maden og fri bar – enkelt eller dobbeltværelse – adgang til pool og fitnes – sangundervisning i 4 dage – underholdning – optræden – mulighed for 3 forskellige udflugter – utroligt godt og givende selskab.

Prisen for sådan et ophold koster normalt 7-9.000,- DKK + fly……..MEN jeg kan tilbyde alt dette som et særtilbud med ALL INKLUSIVE + SANGUNDERVISNING for kun 3.900,- + fly. Det er billigst at købe flybilletter hver især, da det er dyrere at bestille som gruppe. Lige nu er der flybilletter for 1.022,- tur/retur.  

Lyder det ikke bare HEEEELT FANTASTISK??? Vil du med??? Skynd dig og meld dig til nu!!!!!! Her er et link til hotellet Albir Garden Resort: https://www.booking.com/hotel/es/albir-garden.da.html…&  Turen arrangeres i samarbejde med det færøsk/engelske rejsebureau https://solorka.com/ har deres folk på stedet.

Jeg glæder mig til at høre fra dig 

 Knus Linda

Scroll to Top