Release koncert den 31. marts 2019

I forbindelse med album udgivelsen holder jeg og mit fantastiske band koncert i Kulturhuset på Islandsbrygge søndag d. 31 marts kl. 19:00. 

Køb dine billetter her: https://billetto.dk/e/linda-andrews-med-band-billetter-342599

Her er beskrivelse af koncerten: 

“Super svedig Pop/Soul/Funk /Gospel koncert med powerhouse vokalisten Linda Andrews med band!”

Pladeaktuelle Linda Andrews er klar med femte album, “Live at Studio 55” og du er inviteret til hendes album release koncert. Kom og oplev Linda Andrews med den kraftfulde stemme, som gjorde hun vandt X-factor i 2009.

“Det bliver en medrivende koncert med uptempo numre hvor du ikke kan sidde stille, samt storslående ballader hvor hårene rejser sig”.

Efter at Linda Andrews i 2009 vandt X-Factor har hun skabt sit eget musikunivers indenfor pop/soul/funk og til koncerten vil Linda spille numre fra sit sidste album, samt hylde Aretha Franklin, Chaka Chan og fortolke klassikere, samt hendes egne numre. Du kan godt glæde dig.

Til release koncerten gæster gospelsangere da Linda Andrews også er kendt for hendes kærlighed til gospelgenren, og er een af de førende i hendes felt. Dertil en årelang erfaring som korleder for bl.a Gentofte Gospel, Glostrup Gospel, Copenhagen Gospel Singers, og er lige nu korleder for Farum Gospel kor.

Om sit seneste album siger Linda: “Mine sange handler om kærlighed i alle afskygninger, og kærligheden er også den største drivkraft i mit liv”! Der er sange om den store kærlighed som “Save Your Love For Me”, men også om den svære kærlighed i “Losing You” og “Heaven On Earth” hvor dét at blive svigtet kan giver ar på sjælen, samtidig så hylder hun livet i den smukke ballade “Amazing” og “Be Brave” og så synger Linda også om at finde kærligheden til sig selv i “Born Again In Your Eyes”.

Kom og bliv revet med på en højhellig søndag og syng med 🙂

Bandet:

Med sig på scenen har Linda Mikael Nordmark, keys (Rugsted & Kreutzfeldt, Anna David), Bjørn Jønsson, slagtøj (Søs Fenger, Sanne Salomonsen) og Flemming Danielsen, guitar (Sanne Salomonsen, Joanita Zachariassen) m.fl…

Linda har udgivet 4 studio albums, solgt dobbeltplatin med singlen “Det bedste til sidst”.

Plakaten kan ses her: 

Scroll to Top