GOSPELWORKSHOP

2016:

 

30. September - 1. oktober kl. 18:00-22:00,

Kalundborg, Nyvangskirken

 

8. September kl. 10:00-17:00,

Farum Gospel, Stavnhholtkirken

 

29. Oktober kl. 10-16,

Gladsaxe Kirke

 

5. og 6. November kl. 10:00-19:00,

Ålborg Gospel Festival

 

 

2017:

 

22. Januar kl. 10:00-16:00,

Boeslunde Kirke

 

Linda Andrews er en af de mest bookede motivatorer til musiske workshops,

specielt inden for gospel.

Linda Andrews er en af de mest bookede motivatorer til musiske workshops, specielt inden for gospel.

Skal du og dine kollegaer rystes sammen, er en Gospel Workshop sagen. Her kan man opleve glæden ved at synge! Linda Andrews vil instruere og lære deltagerne nogle af de mest fantastiske gospelsange!

     Linda vil tage deltagerne igennem klassiske negro spirituals samt nogle af de nye, moderne gospelsange. Samtidig skal der være gang i kroppen, for gospel er meget fysisk! At synge i kor kræver rigtig godt teamwork, hvis der skal opnås et fællesudtryk og en lyd, så her er masser af udfordringer og øvelser at tage fat i på workshoppen!

 

"Linda Andrews formåede at få alle med – uanset om man havde sunget før eller ej, og vi følte os som rigtige gospelsangere da dagen var omme. Linda leverede masser af medrivende sang glæde og høj energi. Meget prof og hele vejen igennem underholdende og lærerigt” Sigurd Slotsager, Afdelingschef, DeLoitte

 

”Jeg har brugt Linda til at lave workshop med sang og musik i midten af en lang temadag og det gav megen glæde og latter og følgende kommentarer i evalueringen: Super sjovt, rigtig fin måde at få løsnet op, god afveksling på temadagen, alle var med, jeg blev rørt da vi sang flerstemmigt” Det er ikke sidste gang jeg inviterer Linda med på mine workshops på virksomheder. Hun er pragtfuld og passer perfekt i mit budskab om at arbejdsglæde og begejstring er ikke noget du har eller får, det er noget du skaber! Lisbeth G. Petersen, Direktør af lgp-consult

 

Af andre populære workshops som Linda tilbyder kan nævnes All Stars, X-Factor og tema workshops med f.eks Abba, Elvis eller Disco.

Kontakt Linda for at få et tilbud til dit næste arrangement!

 

Linda laver også konfirmandworkshops, solistworkshops eller specialdesignede workshops til etablerede kor som ønsker at lære nyt.

Skriv og få et tilbud!

Video: Absolute Gospel Singers Tivoli Gospel Festival

FØLG MIG PÅ DE SOCIALE MEDIER

Skriv og få et godt tilbud på workshops!

Sender Form...

The server encountered an error.

Form modtaget

Captcha Image

Linda Andrews

Sangerinde

E-mail: mail @ lindaandrews.dk

Venligst send en besked: