Nytårshilsen

søndag, 31 desember , 2017

Kære Ven!

Håber du har haft en god jul?? Efter en hæsblæsende december med mange koncerter og optrædener, kan jeg endelig også holde juleferie 🤗 

December måned har budt på bl.a. en skøn juleturne og udsolgte koncerter med Anders Blichfeldt (Big Fat Snake), samt julekoncerter med Marie Carmen Koppel og Absolute Gospel Singers hvor vi fik doneret 10.000,- til organisationen Girltalk (en organisation som hjælper unge piger som har det svært) samt julekoncert i Stavnsholtkirken i Farum med Brian Rice og Farum Gospel hvor der var helt fyldt op i det store kirkerum.

Min julekoncert i Bjerringbro d. 6 dec var også noget helt særlig hvor jeg sang sange fra mit julealbum, samt numre fra mit nye album og så var jeg i Go´Morgen Danmark d. 23 dec for at synge støttensangen for Dansk Julehjælp som hvert år hjælper mange familier med at få en god jul. Mange gode kræfter medvirker på sangen bl.a. Anette Heick og Stig Rossen.  Hvis du ikke har hørt sangen endnu, kan du høre den her:


Jeg er glad og stolt for at kunne være med til at gøre en lille forskel i nogens jul i år 💝

D. 24 dec sang jeg julen ind i Nathanaelskirken på Amager hvor over 100 færinger var samlet og d. 28 dec var jeg i Skien i Norge og sang til en koncert med et super fedt norsk band, og vi endte sør´me på forsiden af kultursektionen i Telemarksavisa som har over 500.000,- læsere 🤗

Så NU vil jeg med god samvittighed holde et par dage fri og glæde mig over alt det jeg har fået lov til at opleve i 2017. For tro mig; jeg tager INGENTING for givet. Livet er så omstændigt og skrøbeligt nogle ganger, og jeg er taknemmelig over at få lov til at indspille min musik og komme ud og optræde. Jeg har lært at glæde mig over både små og store ting, og nogle gange er det de små ting som giver de største glæder. 
Livets lotteri handler om både gøre en stor indsats og at stille sig i den position så man kan blive ramt af heldet når det sker. 

Så hva byder mon 2018 på??? Det vigtigste for mig er min familie, mine venner og et godt helbred, og udover det har jeg jo lige udgivet et nyt album som jeg skal ud og promovere, så jeg håber og beder om at alt kommer til at gå op i en højere enhed så vi kan komme ud og spille mine nye sange live på diverse spillesteder. Jeg har fået super god respons fra dem som har været til mine koncerter og jeg skal nok give lyd når jeg har de første datoer klar 😊 
Hvis du ikke har hørt min nye album så kan du høre det her

Udover det så har jeg også et par gospelworkshops man kan komme til i det nye år.
Den første er i Boeslunde Kirke, Boeslunde d. 28 jan kl. 10-17 og i Margrethekirken, Valby d. 17 marts. Se mere på kirkenes hjemmesider for tilmelding.

Som noget særligt til næste år har jeg åbnet op for privat lektioner for dem som gerne vil blive bedre sangere. Jeg har undervist i mange år, og er vant til at undervise både øvede såvel nybegyndere.
Hvis det har interesse, så skriv en mail til mail@lindaandrews.dk.


Ellers så er der kun tilbage at ønske dig og dine kære et fantastisk godt nytår med god helse, kærlighed og fred. Og så håber jeg at du i det nye år vil være mere modig og ikke give op så let! Ofte viser det sig at vi er tættere på vores mål end vi selv tror 😘

På gensyn i 2018!!!


Linda Andrews


Linda Andrews

Sangerinde

 Managment / Booking:

mail(at)lindaandrews.dk

Copyright © 2017 Linda Andrews