Ny CD udgivelse

fredag, 29 desember , 2017

Nyt album: ”Linda Andrews”


Linda Andrews, Pop/Soul/Gospel sangerinde fra Færøerne (bosiddende i Kbh) er nu aktuel med et helt nyt album. Dette er det 4. soloalbum fra Linda og hun blev landskendt i 2009 da hun vandt DR´s store talentshow X-Factor.
Linda Andrews er opvokset i et lille øsamfund med kun én radiostation hvor der blev spillet meget forskellig musik; alt fra gamle optagelser af færøske kor og færøske trubadurer til populær musik, til klassisk middagsmusik til forrygende gospelmusik.
Alt dette har været med til at præge hendes musikalske univers og Linda har altid beskæftiget sig med forskellige genrer så som pop, soul, gospel, jazz og korsang.

Det bærer hendes egne kompositioner også præg af.

”Den store musikvidde jeg har fået med mig som barn går igen når jeg komponerer musik og når jeg er i den kreative proces er jeg åben for at lade musikken tale til mig så jeg kan bruge musikken til at udtrykke mig igennem mine tekster og min stemme!”
Linda har samlet sin kærlighed til musikken i det nye album og dykket ned i forskellige temaer og stemninger. Sangene omhandler forskellige facetter af livet, oplevelser og erfaringer på godt og ondt, kærlighed og dét at livet ikke er perfekt og at det gør ondt nogle gange.

Der er både svedige uptempo numre med funky, soulede og jazzede elementer og smukke downtempo ballader.
Det nye album indeholder 8 numre som Linda har skrevet sammen med forskellige sangskrivere fra ind og udland, og bl.a. har Linda skrevet ét af numrene sammen med legenden Narada Michael Walden som har arbejdet med Aretha Franklin, Whitney Houston, Mariah Carey m.fl. Linda er superstærk live og med sig på scenen har Linda også det mest fede band der virkelig sparker røv.

1. Sweet Love
2. Save Your Love For Me
3. Heaven On Earth
4. Nasty Love
5. Born Again In Your Eyes
6. Losing You
7. Awake
8. Never Gonna Live Without You

Køb den fysiske CD her

Køb den digitale CD her


 

 

 


Linda Andrews

Sangerinde

 Managment / Booking:

mail(at)lindaandrews.dk

Copyright © 2017 Linda Andrews