Linda Andrews springer ud som Danmarks nye soul-pop-mama

mandag, 09 april , 2018

Linda Andrews springer ud som Danmarks nye soul-pop-mama

Af Michael Olsen


Tidligere X-Factor-vinder Linda Andrews er klar med musikalsk svendestykke, der for alvor placerer hende i sangerindernes superliga.  Det syder af soul og bobler af pop, rock, og store følelser - tilsat en god del gospel og et lille drys jazz.
  
Efter et hæsblæsende år er den færøske sangerinde Linda Andrews klar med et nyt, ambitiøst album, der samler hendes mange musikalske spor i otte stærke, smukke, sarte og selv-komponerede sange om livets store følelser, fra den euforiske kærlighed til den dybe ensomhed.

 
Næsten ti år efter at hun blev landskendt som vinder af det populære talentshow X-Factor på Danmarks Radio, har Linda Andrews for alvor fundet sin egen stil og retning i en musikalsk fusion af den brede melodiske pop-rock og den rytmiske soul og gospel, der er blevet Linda Andrews varemærke. 

Med numre som "Never Gonna Live Without You" og "Heaven on Earth" rækker Linda Andrews også ud efter et internationalt publikum, samtidig med at hun holder fast i den rytmiske gospel-pop med en sang som "Save Your Love for Me", der allerede er sendt ud som musikvideo, forud for lanceringen af det nye album.  

Se musikvideo'en her: 

  

Hele vejen igennem albummet har Linda Andrews fokus på nærheden og inderligheden, også i de følsomme ballader, der klæder hendes stemme så eminent. 

”Det har været min ambition at forsøge at samle alle de musikalske retninger, der betyder så meget for mig. Derfor føler jeg stærkt for de her sange, det er på en måde mit svendestykke som sanger og sangskriver, og så føler jeg også det er en ny start for en Linda Andrews, der nok har stået lidt i skyggen af de store sangerinder. Måske fordi man har set lidt ned på os X-Factor-deltagere”, siger hun. 
  
Det var X-Factor, der gav Linda Andrews det afgørende skub og den rette mængde selvtillid til at turde forfølge en solistkarriere; og den rute har hun fulgt lige siden, med hårdt arbejde, -  ikke kun som solist, men også som dirigent, korleder, underviser og arrangør af musikalske workshop - foruden hyppige musikalske partnerskaber med danske og udenlandske stjernenavne som Rasmus Seebach, Anders Blichfeldt, Ivan Pedersen og senest John Legend. 

Og apropos legender, så har Linda Andrews skrevet nummeret "Nasty Love" sammen med verdens-produceren Narada Michael Walden, der blandt andre har arbejdet for Aretha Franklin, Whitney Houston og Mariah Carey. 
  
Nu skal Linda Andrews nye album ud i verden, ud på spillestederne, ud i virkeligheden i det, der tegner til at blive et nyt hæsblæsende år for den 44-årige sangerinde. Og med på scenen tager hun sit funky fede vellydende backingband, der i den faste opstilling tæller: Mikael Nordmark på keyboards, Flemming Danielsen guitar, Raciel Torres trommer og Carls Pérez på trombone. 

Fire album er det blevet til siden X-Factor-sejren, men Linda Andrews beskriver selv det nye projekt som det mest helstøbte og modne i en proces, hvor hun har taget alle de store beslutninger.

“Jeg kan ikke gemme mig bag andre denne gang - her er det Linda Andrews for fuld udblæsning og i alle facetter, og det har jeg det rigtig godt med. Så håber jeg bare, at folk vil tage godt imod den nye Linda”.

Linda's nye album kan købes her på Itunes!

Linda Andrews

Sangerinde

 Managment / Booking:

mail(at)lindaandrews.dk

Copyright © 2017 Linda Andrews