BIOGRAFI

Musikken er i mit DNA!

 

Det er dér, jeg bedst kan udtrykke mig, og jeg har sunget lige så længe, jeg kan huske.

 

Musikken er med igennem tykt og tyndt.

Musikken afspejler mit liv.

 

Tak, for at jeg må dele min musik med dig <3

 

Knus Linda!

 

Bio:

 

Linda Andrews er sangerinde og sangskriver fra Thorshavn, Færøerne.

 

Linda flyttede som 21-årig til København for at forfølge sine drømme om at leve af musikken, og med sin smukke stemme tog det ikke lang tid, før hun kom i gang med at udleve drømmen.

 

Linda har igennem årene sunget på mange spændende udgivelser. Hun har bl.a. sunget for artister som Søs Fenger, Carola, DJ Alligator, Sash, Johnny Logan, Primadonna, Creamy, Soap, diverse Melodi Grand Prix m. fl.

 

Linda har igennem hele sin opvækst sunget i kirken, og det er også her, at hun har sin musikalske opdragelse fra. Med tiden kom gospelmusikken også til, og det er blevet til én af Lindas helt store passioner. I 2008 udgav hun sin allerførste solo-cd, ”Revelation”, som er en gospel-cd.

 

I 2009 vandt Linda Andrews DR’s populære talentprogram, X-Factor. Linda solgte dobbelt platin med singlen ”Det bedste til sidst” og efterfølgende kom albummet ”Into The Light” ud med popsange af nogle af Danmarks allerbedste sangskrivere.

 

Linda har siden været på tour rundt omkring i Danmark, både til festivaler og kirker, samt holdt koncerter på Grønland og Færøerne.

 

Linda er en stærk vokalist, og hver gang hun optræder, er det en kraftfuld og nærværende oplevelse.

 

Linda har sit eget superfantastiske band, som også synger kor.

 

 Linda er nu klar med en ny nordisk lyd, der inspireret af den smukke natur i hendes hjemland fører hende tilbage til hendes rødder.

FØLG MIG PÅ DE SOCIALE MEDIER

KONTAKT

Sender Form...

The server encountered an error.

Form modtaget

Captcha Image

Linda Andrews

Sangerinde

E-mail: mail @ lindaandrews.dk

Venligst send en besked nedenfor: